» Utan planer

Jag däckade igår därför vart inget mer skrivet men det hände ändå inget kul. Vi körde på vila, välbehövd sådan. 

Idag vet jag inte vad vi ska göra, något tänkte jag hitta på men jag vet inte exakt vad eller vilken väg.. Vi får helt enkelt se! 
/ Lise 🎈

» Hundskrällen

Bestämde mig igår för att ta en dusch efter jag fått i mig lite mat och sådär. Hade varit en lång dag, med onödig väntan i värmen ju. En dusch bara...
Nea fick för sig att det inte var OK så hon pissade i soffan. Någon av dom, starkt misstänkt veiko, drog ut min jacka ut väskan som låg på sängen där dom slaktade godisväskan och käkade upp innehållet. Det låg även en påse filidutter i fickan på jackan som inte heller längre existerar, förutom bitar av påsen. 
Kul natt, tänkte jag, lakrits är ju inte så roligt i stor mängd. Men natten har varit lugn, veiko är bra i magen och Nea har inte velat bajsa än. Båda är pigga som vanligt. 
Försöker få ordning på soffan med diverse metoder men hur jag än gör så verkar det lukta piss. Får väl använda pissoff på den... Jäkla hundar. 

Idag vet jag inte vad vi ska göra, ta en vilodag kanske med lite tassvård eller gå en sväng. Vi får se helt enkelt! Tur har vi med vädret iallafall, mätte 14 grader i skuggan imorse och jag har min favorit klänning på mig utan att frysa. Hade klänning, foppatofflor och en tunn tröja vid 8 imorse och tyckte ändå det är varmt. 
Ska regna ikväll, hoppas verkligen det gör det också! Det skulle verkligen behövas nu så naturen får lite vatten och pollenet lägger sig. 


/ Lise 🎈

» En sån lååång dag

1 timme och 59 minuter, med 10 min rastning emellan (tågbyte), inga problem. Tänkte inte ens på att ta med vatten under resan. 
1 timme och 59 minuter tåg, med 1 timme och 30 min väntetid pga försenade tåg var inte med i planen. Hua vilket liv. Jag är törstig, hundarna tycker det är varmt, tåg låter, folk kommer och går. Hundarna klarade det toppen, tacka gudarna för bra grund passivitet säger jag! 
Mycket positiv kritik för hur lugna och goa hundar jag har, och efter mycket om och men fick vi tillsist åka med ett annat tåg som går samma sträcka men lite senare istället för att vänta yttligare på vårat tåg. 
Så, äntligen rullar vi hem! 16:05 är vi hemma, bättre sent än aldrig. / Lise 🎈