www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En dag i sänder

Det är sååå kul med framsteg! Idag har vi tränat stå igen, denna gången stod hon bättre och viftade massor på svansen! Så duktig! 
Jag brukar säga om hennes inlärning, om man tar korta pass men upprepar dom under några dagar så kan man lära henne vad som helst. Att försöka lära henne något för länge ger ingenting, hon tappar fokus och hittar på annat istället. Hon är ändå rolig att träna och lära saker för hon lär sig snabbt ändå som tex. "snurra" - 1-2 pass om dagen på 5-10 minuter under 3 dagar så satt det perfekt sen.
 
Hursom, igår fanns inget att skriva om. Vi var iväg och handlade med mamma. 
Idag var tanken att gå i skogen men jag har lidit av painsomnia inatt och knät, handleden och ryggen har inte fungerat som dom ska. Jag har även haft problem med yrsel till och från så jag skippade skogen. Vi tog en sväng upp på stan där vi tog ett varv på julmarknaden.... I regnet. Bara för att vara lite julmotiverad liksom. Julmarknad. I regn. Njaa... 
Sen har vi som redan nämnt tränat stå, hon har fått lite hjärngympa och massor med gos som vanligt. När man träffar Nea skulle man tro att hon aaaaaldriig får kärlek, men det lider hon egentligen ingen brist på! 
 
Imorgon väntar jobb igen, just nu känner jag typ bara.... Nä. Snälla döda mig... Ungefär. Men så mår jag inte bra heller, har ONT, är yr, kallsvettas och mår illa. Menmen. Hoppas på en bättre dag imorgon. 
 

 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!