www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Grått och trist

Migrän, migrän och åter migrän.... 
3 dagars migrän, inte så härligt. Har också fått problem med vänster knä, vet inte om de kan ha nåt att göra med när piri fällde mig i trappen för drygt en månad sedan, var ju det knät som tog smällen och hoppade ur led. Tanten på vårdcentralen sa att det kan vara det iallafall.... Så vi får se. Ringde idag och bad om tid för 3 saker - knät (problemet är då känselbortfall, det viker sig, akut och intensiv smärta, orsakar painsomnia, knakar, hoppar och glappar och gör alltid ont), migränen och min medicin. Förstå min min när jag fick tid redan idag! Och utan bråk.... Dom lär väl ha lagt till "STAMPATIENT - ingen idé att bråka med" i journalen......
 
Hur som, Nea har haft några chilldagar. Ska försöka komma igång igen, men med all migrän och knät som krånglar så är det svårt. Hon får extra mycket mentalstimulans istället i form av sök, trick och såna saker. Vädret har inte riktigt varit på våran sida heller och Nea vägrar gå ut i regn.
Har beställt ett sele till henne också som lär komma efter jul någon gång. Lite dyr men lätt värt det, tror den kommer bli gudomligt snygg! Tillverkaren sa att den också vill ha en likadan typ 2-3 gånger, haha! 
 
Idag ska vi gå en sväng iallafall och springa lite i hundgården. Om vi går ensamma eller får sällskap återstår å se! 
 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!