www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skit kropp

Haft några jobbiga dagar.... 
Igår la jag mig vid 19. Mådde så fruktansvärt dåligt, mådde illa, var yr, hade ont och hela kroppen skrek efter vila. Hade ändå inte haft någon märkvärdigt jobbig dag på jobbet heller, Nea fick en välförtjänad vila. Hon har ändå fått jobba på rätt bra många dagar i sträck nu.
Skrev under anställningspapprena, så fr.o.m. 8 december är jag heltidsanställd på riktigt! Så skönt att ha lön iallafall ett år framöver.
Kvällen slutade i blod faktiskt, råkade skära/trycka in (?) en bit plastpåse i fingret. Hur man lyckas med det? Jag är själv förbryllad. Skulle dra isär en fryspåse Neas mat ligger i, för att lägga den i burken, och vips! Sånt som bara händer mig antar jag...

Idag var jag hemma från jobbet då jag spydde både i natt och upprepade gånger under morgonen. Hela huvudet snurrade och det ändrades inte hur jag än gjorde. 
Gick upp vid 10. Gjorde alla morgonsysslor. Skrev under papper hos af och gick en promenad runt ån med Sara.
Tanken var egentligen att vi skulle gå längre men jag fick en sån attack med yrsel, huvudvärk och illamående. Dessutom kändes det inte som om benen skulle kunna bära mig, så vi fick avbryta. Tråkigt! Jag ville verkligen gå en ordentlig långis idag! 

Idag är jag hemma då jag fick följa 48h regeln... Ifall att. 
Vet inte vad vi ska hitta på. Men det märks väl! Jag är bra sugen på att gå ut i skogen iallafall, får väl se hur jag mår! 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!