www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött på människor

Dagen igår var en rätt bra dag. 
Det gick bra på jobbet, Felix hade friskvård på jobbet i Sturehallen så vi tog sällskap hem. Hann hem och byta om innan jag och Nea drog iväg för att träffa den nya "E" och hennes kompis.
Det gick bra. Hennes lilla chihuahua tyckte Nea var lite äcklig men annars gick det bra. Vi gick till deras gård så Nea fick även hälsa på kompisens hund, en puli. Nea försökte få igång henne i lek med det gick inte så bra, även om hon steppade lite emellanåt! 
Vi pratade ett bra tag och bestämde oss sen för att gå in till E. Hon har nämligen även katter, vilket Nea är rätt ytligt van vid. Hon växte upp med dom som liten och har hälsat på både Annas och Josefines föräldrars katter några gånger med annars så är det inget på den fronten. Men det gick bra, positivt nyfiken och fick sig en smäll av den ena kattungen.
Allt kändes jätte bra, både mellan hundarna och människorna. E verkade tycka detsamma och Nea verkade även charma dom båda. Frågade henne idag om hon skulle vilja prova ha Nea imorgon och se hur det känns varpå jag får svaret att hennes sambo inte riktigt var med på noterna, men hon skulle återkomma på kvällen. Jaha, tänkte jag, är det inte såna saker man har fixat innan man träffar och pratar om/med en hund man ska ta in hos sig som draghund.... Tydligen inte. På kvällen fick jag meddelande om att sambon inte tyckte det var någon bra ide pga storleksskillnaden , deras förra hade tydligen dött i någon olycka. 
Jag förstår resonemanget och det är inte det jag är förbannad över, utan själva grejen att träffas, få förhoppningar och allt fungerar skit bra för att sen gå höra att en detalj som för mig är en självklarhet att man fixar innan inte är fixad. Så det blir inget med denna E heller. Kanske inte ska lita på dessa "E:n"....

Idag har jag legat med migrän. Så inget jobb. Vilade ett bra tag, tog ett bad i mörkret och vilade lite till. Kändes helt OK så jag vågade mig ut med Nea i 20 minuter. Blev så kall och snurrig att jag badade igen, fast denna gången med lampan tänd. Hoppas verkligen att den nya medicinen fungerar snart! 
Drog iväg med Sara och Piri till hundgården, Nea var rätt dämpad dock, hon har varit jätte trött och slö sen igår. Tror det var väldigt mycket intryck på en gång där. 

Imorgon är det jobb iallafall håller jag tummarna för det. Ska till sjukgymnasten också, om jag inte bokar om den... Känns så dumt så nära inpå ett anfall. Och skriva under anställningspapprena ska jag göra imorgon också! Kuligt värre!! 
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!