www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tur det inte var min hund

Meningen var att jag skulle till jobbet idag, men en natt men painsomnia och att vakna yr med kraftig illamående var inte en hit. Sjukanmälde mig, tog ett piller och somnade efter mycket om och men drygt 2 timmar.
När jag vaknade frågade Sara om vi skulle dra till hundgården, vilket vi gjorde. Tog en promenad dit, Nea var jobbig så pigg och med energi från topp till tå typ och bättre blev det inte när hon insåg vart vi skulle. Jag tror även hon ser Piri som någon man enbart leker med... 
Det gick iallafall bra som det brukar, kom hem med en trött och jätte skitig hund som hamnade i duschen såklart! Så missnöjd hon blev.... Jag förstörde ju innebörden med "en skitig hund är en lycklig hund"... Glad är jag för att det var just Piri som rullade i hundbajs och inte Nea! 
 
Tog även själv ett bad. Har haft så förbannat ont i knät hela dagen... Var ju hos läkaren igår och han tyckte jag ska gå som normalt för att hålla igång det, men inte överdriva. Svårt att hitta viljan till att gå ut när man har så ont och vet om den smärtan det innebär att gå. Speciellt då knät låser sig.... Nää fy. Blev en remiss skickad till röntgen iallafall så får vi se vad det visar. 
Fick även dubbla dosen på migränmedicinen, ett upplägg för hur jag ska trappa ner/ur tramadolen och börja med saroten istället. Den ska tydligen också hjälpa med sömnen så vi får väl se hur det här går nu! Fick tramadol korttidsverkande i nödfall, så jag lär överleva akuttillfällena även fast det inte kommer bli lätt att sluta med tramadolen. Hua. 
 
Imorgon hoppas jag att mitt lindade knä är bättre för jag vill ut i skogen! Men säkert kommer hela kroppen må apa bara för det... 
 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!