» Tunga beslut

Idag vaknade jag upp och undrade vart allt mitt rosa fluff tog vägen. 
Jag mådde bra, var stabil och det här fanns inte. Neas utslag försvann och veiko visade en helt ny och frisk sida av sig själv full av energi. 
På någon dag slogs allt i spillror. Det här hände, blev verklighet, gjorde mig till en trasig människa. Neas klåda ger inte med sig och veiko har utslag från topp till tå med en enrom klåda och frustration trots att han ändå är pigg. 
Jag kan inte sova om nätterna, jag mår illa dagarna i ända, är yr och känner mig allmänt låg. Nea kommer åka till sin uppfödare "på prov" för att se om klådan blir bättre av miljöbyte. Veiko... Ja, han kommer jag faktiskt ta beslutet att avliva i augusti om inte nya homeopatmedlet visat någon verkan. Han är så illa nu med sår han själv orsakar. Hellre tar jag bort honom full av utslag, klåda, sårig och pigg än att vänta tills livsgnistan är borta helt. Då tycker jag det gått för långt och jag känner att jag visst har varit för egoistisk en för lång tid. 

Så, så ligger det till och därför orkar jag inte uppdatera så jätte mycket. Jag är så slutkörd både psykiskt och fysiskt. 
/ Lise 🎈

» Sne värld

Jag veeeet att jag inte har skrivit något på några dagar men jag har varit dålig, chokad och sådär. Varför berättar jag någon annan gång när jag känner mig redo för det.

Hundarna är som vanligt, vi har inte gjort något komplicerat alls på några dagar faktiskt, inte något värt att skriva om alls. Idag ska vi gå till hundgården för lite avdampning och så ska jag försöka få veiko att ställa sig på våran nya våg! Den är lite läskig! Nea knatade fint upp och satte sig, 19kg väger hon nu så hon har gått ner. Helt perfekt, tycker hon börjar bli rätt snygg måste jag säga, mer muskler och bort med efter-löp-hängtuttar så är hon perfekt. Veiko är också snygg kroppsmässigt nu, han både ser och känns hälsosam, han bygger muskler och har mycket mer energi. Dock har han massor med utslag och klåda, riktigt hemsk är han på den fronten.. 


/ Lise 🎈

» Ny vecka, nya möjligheter

Men den började precis som vanligt med alldeles för få timmar sömn! 

Igår mötte vi Felix vid tåget när han kom hem, så underbart att ha han hemma igen! 
Idag har vi varit ute och rastat bara, jag och Felix åt buffé på Kinarestaurang. Det är så jäkla gott och mättande... Känns som att jag inte behöver äta mer på en vecka haha! 

/ Lise 🎈