» Lycka och tårar

Jag är så löjlig att jag sitter och gråter när jag ser bilder på Veiko där han ser glad ut.. Det är enbart för att han varit så olycklig och sjuk. Idag är en sån dag där han visat mer lycka än på 1 år.
 
Vi gick i lite skog, kastade lite boll i hundgården, gick i lite skog, plaskade lite i vatten och gick genom stan hem. Hundarna var toppenduktiga hela tiden. Jag är nöjd, även om jag tyckte att 9 km kanske är lite i längsta laget för Nea, men hon har inte visat några tecken alls på att vara trött. Och tur var väl det!
 
 
 
 
 
 
 
/ Lise

» Megabesvikelse

Massor reklam, inga manschetter! Vilken besvikelse!! 

Tänkte iallafall att vi kör "lilla skogen" baklänges, går vidare till hundgården och kastar lite boll, sen till ån för att chilla lite och om veiko vill får han köra vattenplask. Det blir nog bra det. 


/ Lise 

» To be or not to be

Idag ska vi nog gå skogen. Jag är nästan 100% säker på det, det skulle vara skönt och det skulle nog behövas. Att hundarna får dampa lite fritt. Men först ska vi vänta på posten, förhoppningsvis kommer manschetterna idag så vi kan köra igång med dom direkt när det ändå är måndag! 
Jag är fruktansvärt trött i huvudet men vad gör man inte för hundarna... :) 


/ Lise