www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En natt från helvete

Nea var jätte uttråkad igår kväll så hon snodde en morot från diskbänken och lekte med den.... Så länge hon kan roa sig så funkar det ju, men morot? Seriöst? 

Den här natten har varit jätte jobbig. Jag har gråtit av olika anledningar (saknaden av veiko, smärta och utmattning bl.a.) mer än halva natten, vridit och vänt mig och inte riktigt kommit till ro eller hittat en bekväm ställning utan smärta. Jag har haft mardrömmar och tre gånger under natten var jag nära att ringa ambulans pga smärtan... Jag trodde ärligt talat jag skulle dö, att något var ur led eller brutet, något var jäkligt fel. 
Jag vaknade med ett ryck vid 08:30, det var Nea's död som väckte mig. Att se sin egen hund bli sliten i bitar av en annan rätt framför ögonen på en i en dröm som känns så fruktansvärt verklig är fruktansvärt. Jag var tvungen att klappa på Nea, jag kramade om henne och höll henne tätt intill mig en stund innan jag gick upp. 
Jag har så ont idag, en ilande, ihållande, intensiv smärta och jag är så öm i hela kroppen, som om jag varit med om en bilolycka eller liknande. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Tankarna snurrar och jag är så oerhört trött, utmattad, slutkörd... Och då har jag mer eller mindre precis gått upp. Helt ärligt så funderar jag på att lägga mig i sängen igen, vad är det för mening med att ligga på soffan och lida när sängen är så mycket bekvämare? Där har jag mer space för att kunna vrida min kropp i fler onaturliga ställningar som oftast är dom som avlastar smärtan lite. 
Nä, idag är en sån dag då jag verkligen inte orkar med. Jag är i ett sånt smärttillstånd där allt är blurrigt och ont, jag är så utmattad att jag skulle kunna ta 10 sömntabletter för att slippa känna min kropp. Jag har så ont att jag skulle kunna ta en överdos av morfin och så utmattad att jag skulle kunna lägga in mig på psyket. 

Jag ska kanske försöka vila lite och hoppas jag får lite mer krafter. Jag lovade Nea ett spår och en skogspromenad idag och jag vill så gärna hålla det löftet.. 
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!