www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Flera dagar av mestadels skit

Flera dagar sen nu. Sen dess har jag hunnit ha ett migränanfall på mer eller mindre 48h, varit så utmattad att jag sovit nästan ett dygn och jobbat. 
Jag ska försöka komma ihåg vad som hänt sen sist, men ptja, mitt minne.... 

Fredag efter jobbet kom min mamma och moster på besök. Vi käkade på Piji's vilket alltid är lika gott! Blev en tidig kväll då jag var väldigt utmattad. 
Vaknade vid 03 på natten med migränkänningar och tog en tablett, Rizatriptan, som jag ska. Sov lite till och från fram till runt 09 innan jag gick upp, vädrade Nea, matade henne, kollade ett avsnitt av Revenge och tog yttligare en tablett av det värdelösa preparat dom skrivit ut åt mig - precis som jag ska göra om den första inte fungerar. Jag sov sedan drygt 6-7 timmar innan jag mådde så OK att jag kunde vara lite social med Felix och gå en liten vända på 20 minuter med Nea. Blev även där en tidig kväll, runt 21-22 typ och jag sov till drygt 09. 
Yttligare en dag med migrän! Tjoho! Tog en tablett när det gått 24h sen sista och sedan sov jag drygt 5-6h innan jag mådde så "bra" att jag kunde vara social. Även där en tidig kväll, med illamående från helvetet och ett snurrigt huvud. 

Måndag bjöd på jobb. Skulle såklart egentligen stannat hemma, vilket jag märkte av efter lunch då kycklinggrytan kom lika snabbt upp igen. Gick hem vid 13 typ, eller gick och gick.. Sara hämtade mig. Sen sov jag nästan resten av dagen. 
Jag ringde även vårdcentralen denna morgon, för så många och långa migränanfall jag har kan fasiken inte vara normalt. Pratade med en jätte trevlig och duktig sköterska. Hon höll sig lugn och trevlig utan någon minsta antydan till att tagga till när jag var förbannad. Tror vi upprepade "ta din rizatriptan - dom funkar inte"-valsen minst 10 gånger. Hon ska vara glad att jag var på jobbet, annars hade det samtalet inte bara varit hårt och otrevligt med också högljutt. Hon bad om att gå återkomma tillslut efter hon vägrat ge mig en akuttid, hon behövde prata med läkaren. Hon ringde senare när läkaren svarat på hennes meddelande - och ville träffa mig så snabbt som möjligt. Så på fredag ska jag dit. Åt sedan middag - thaimat - med Felix. Problemet denna kvällen var bara att min medicin (tradolan) tog slut så jag tog en tramadol 50mg (korttidsverkande), men tyvärr fick jag inte ens behålla den. 

Vaknade till och från hela natten. Det var blött på min sida av sängen och jag svettades och frös om vartannat. Det var då tanken slog mig om hur missbrukare utan knark känner sig..... 
Gick upp lite innan 07 och duschade, hade frossa, spydde och huvudvärk. När frossan lugnade sig gjorde jag mig iordning för jobb. 
Efter jag varit ute med Nea kom frossan tillbaka så jag kontakta vårdcentralen och fick komma in för blodprov (dom ville kolla njur- och levervärden) så jag gick dit till 09. Tog en tramadol innan så frossan gav sig.
Sköterskan var trevlig men märkte att något inte var som det skulle och jag berättade vad som stod på. Satt och "vilade" 15 min efter proverna innan dom släppte iväg mig till mitt möte på skolan.

Heltidsanställning från 1 december! 
WOHO! Mötet gick alltså bra. Ska få skor och sulor till jobbet av KAK-projektet också i väntan på att AF ska kolla med sin arbetsterapeut om dom kan ställa upp med ortoser.
Stannade och trotsade mitt mående på jobbet idag. Gick rätt bra ändå tycker jag! 
Köpte tradolan på vägen hem, tog en och abstinen gav sig. Åt pizza och gosade med Felix och ju är det kväller, efter en långpromenad med Nea och Felix. 
En bra dag. Den första på länge! 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av Revenge innan jag sover. Så trött och utmattad. Måste orka med jobbet imorgon också! 
/ Lise 🎈
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!