www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fröken ärthjärna

Alltså, det är egentligen rätt coolt att jag fortfarande är vaken och inte skriver ett "dags att sova-inlägg", med tanke på hur trött jag varit och fortfarande är och hur mycket otur jag haft idag. 

Jag har hunnit med att planera en tripp till Gnesta över helgen så långt att jag till och med hade betalat min tågbiljett när jag kom på att nä, jag kan inte alls åka, för jag ska ju iväg på BPH med Nea på lördag.... Och så har jag skrivit ett helvetes långt svar till en diskussion om svamp och kalk i en fodergrupp på fb men råkat markera hela texten och tagit bort den OCH skrivit klart ett inlägg här på bloggen och skulle ladda upp sista bilden när fånen dog. Great. Inte så illa. 
Jag har också fått kramp i handen under en promenad med Nea så jag tappade kopplet. Inte så bra med tanke på att hon är i höglöp nu. Men hon var så duktig så, satte sig vackert vid sidan om mig när jag bad henne. 

Nea har inte gjort något jätte vettigt idag, vandrat på gräset, gosat, tiggt te som den teälskare hon är och klickertränat lite. Försöker lära henne vinka, det går rätt bra faktiskt. Hon behöver korta pass för att inte tappa fokus och hon är fruktansvärt rolig att träna trix med då man verkligen ser på henne hur alla små hjärnceller arbetar för att förstå och göra rätt, hon verkligen grubblar och tänker för att göra rätt, men alltförofta blir hon för taggad eller frustrerad så hon skiter i det jag säger och kör hela sitt register och hoppas på att få rätt. Hon fattade vinken rätt snabbt dock - rolig jag var där va!? 

Nu ska vi fortsätta chilla. Jag ska väl göra lite middag (kvällsmat??) så Felix har matlåda imorgon på jobbet också. Och så magen får mat såklart. Sen kanske jag orkar kolla på paradise hotel på TV:n ikväll, det händer inte ofta då jag brukar lägga mig vid den tiden och därför kollar avsnittet dagen efter. Nea har en kvällspromenad kvar sen är hon redo för natten och i köket ligger färskfoder och älgkött på tining för att sedan röras ihop till en gegga, portioneras upp och frysas igen! 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!