www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Höfthelvete

Fasiken va höfterna krånglar idag och nu blir dom bara värre och värre! Gör helt galet ont, jag vill inte röra mig i onödan men jag vänder och vrider mig i soffan för att hitta en avlastande ställning. 
Det blir nog inte en till längre promenad idag! Jag känner mig - som någon skrev i EDS gruppen - "som en dåligt åtskruvad IKEA-möbel". Det känns som om en massa skruvar sitter löst och många gånger får jag stanna och trycka åt höften för det känns som att den kommer hoppa ur led. Lättare vore det om man kunde ta fram en skruvmejsel och dra åt skruven bara så kanske allt sitter som det ska och slipper göra ont. 

Marita kom förbi med 6kg älgkött, 5kg älgben, en påse blod, nästan 10L kalk och lite blodpulver. Uppskattas massor att hon tog sig tid att åka hit, även om det inte är långt så är det inte precis på vägen. Stoppade in allt förutom köttet och blodet i frysen, tänkte tina det lite så jag kan lägga det i mindre påsar istället för 2kg påsarna dom är i nu. Nea passade på att tjuva ett revben ur påsen när hon inspekterade dom... Jag satt och tittade på henne samtidigt som jag svarade på ett meddelande när hon åt upp det, gick helt lugnt tillbaka till påsen och snodde åt sig ett till... Jag kan ju inte göra annat än å skratta åt henne, lilltokan! 

Nu ska jag äta knäckemacka, för någon mat orkar jag inte göra iordning och pizza vill jag inte ha. Och så har jag ju choklad i form av dumle juledition (pepparkaka), smarties, ostbågar och frukt! Så jag för inte precis. Kanske blir en tidig kväll ikväll. Om jag kan sova så kan jag iallafall fly från smärtan på det sättet. 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!