www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Massa migrän och nervositet inför imorgon

Hallå! Länge sen nu va? 
Jag har faktiskt haft massor med migrän så inget relaterat till telefon, internet eller liknande har blivit prioriterat. Jag valde att lägga min lilla energi på jobb, sambo, hund och hem istället. Även fast det inte blivit så mycket på den fronten heller! 

Jaha, det som hänt senaste dagarna... Jag har skött mig bra på jobbet! Ingen irritation, jag är trevlig mot alla, gick faktiskt till jobbet imorse även fast jag mådde jätte dåligt och kommer i tid (oftast typ 15-20 minuter tidigt). Jag har, som redan nämnt, haft migrän sen i.... Måndags.... Kanske? 
Klagade igår till läkaren då jag vägrar ta min medicin (sumotriptan bluefish) som gör huvudvärken och illamåendet (som resulterar i mer spyor såklart) intensivare och dom receptfria dämpar men inte mer än så. Jag får ju då auramigrän, vilket innebär utöver den vanliga extrema värken, ljud- och ljuskänsligheten så har jag också tappad syn, förvirring/tillfälligt tappat minne, känselbortfall i händer och fötter. Det är riktigt jobbigt och plågsamt kan jag säga. Iallafall, läkaren skrev ut nya piller, hurra tänkte jag som haft alldeles för mycket migrän på alldeles för kort tid, men även dom gjorde att jag mådde apa (rizatriptan). Spydde som en dåre igår kväll, var jätte yr och fick såna tillfällen då allt hackade till lite, synen blev konstig och jag blev jätte snurrig i typ 1 minut kanske innan det gav sig. Så jag ska nog klaga på dom också tänkte jag.... 
Nea har skött sig bra tills idag, faktiskt. Hon har varit tyst, lugn, inte haft sönder något och hållt sig, Sara och Lena har gått ut med henne när jag jobbat. Idag hade hon skällt, ylat, spytt, kissat och bajsat fick jag höra av Sara när jag var på jobbet så hon tog hem henne till sig. När jag och Felix kom hem såg vi också att hon på något sätt kommit upp på databordet, vält dataskärmen, trashat en av mina plantor och vält + krossat lampan som stod bakom dataskärmen. Häääärligt. Bara att plocka porslin, dammsuga, dubbelkolla så att skärmen fungerade som den skulle (det gjorde den, som tur är!!) och försöka återuppliva plantan (får se om den trivs nu eller om den ger upp). 

Annars har Nea liksom inte gjort något speciellt, utöver promenader då såklart. Jag hade ju tänkt göra något med henne, men så åkte jag ju på migränen så det har inte fungerat, ingenting har fungerat. Idag passade jag även på att plocka i hemmet och ta lite av disken, nu när jag ändå är migränfri. Pigg tänkte jag skriva först, men det är jag ju inte heller, jag är tvärslut riktigt utmattad. Men imorgon väntar ännu en tidig morgon, men inget jobb.... För imorgon bär det av till reumatologen! 

Hoppas jag hinner hem i lagom tid imorgon så jag och E kan gå en promenad och se om hundarna går ihop. Skulle vara skönare för både mig och Nea om hon började vara där om dagarna istället för hemma. 

Jaja... Nu ska jag kolla på PH tänkte jag, har inte gjort det på tvn denna veckan faktiskt. Igår la jag mig strax över 20 för att jag mådde så dåligt av medicinen. Sen är det ut med Nea och rätt i säng! Gud va skönt!

Random bilder från senaste dagarna ~

/ Lise 🎈
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!