www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Något så kallt

Jaha, så var det kväll igen då. Paus på paradise hotel, så jag skriver lite. 
Gick till Arboga hundcenter och pratade med Sara, fick ett mycket bättre intryck och hon är jätte trevlig. Hon skrev upp mig, så när en plats blir ledig så skulle hon kontakta mig. 
Lappen hos Rosita verkar inte leda någonstans då ingen svarar där. 
Och promenaden blev lite ändrad, blev en annan väg än höjen-älholmsparken. Men åt det hållet, vet bara inte vad det heter höjen-Nykvarns nånting typ. En jätte mysig väg längs Arbogaån i skogsmiljö. Nea fick vara kopplad då det är sjukt mycket ström i vattnet där och om hon skulle få för sig att gå i så skulle hon försvinna, dessutom fanns tydliga tecken på att bävrar håller till där omkring. Kanske flexit kan funka där...
Lite över 2 timmar var vi ute iallafall. Nea var grym och härlig som hon oftast är, riktigt härlig promenad var det - perfekt skulle jag kunna sagt om det inte vore för att jag halkade i en lerig backe och ramlade på röven.... 
Hittade ett paket innanför dörren när jag kom hem. Hade helt glömt bort att jag beställt smakprov av Kingsmoor nya hundfoder. Valde smakerna häst, kyckling, anka och havsfisk, kommer användas som godis såklart. Öppnade påsen med häst förut och tanken att det faktiskt var torrfoder slog mig, fasiken va konstigt det kändes! Torrfoder liksom. Hur länge sen var det inte jag hanterade det!? 

Sen chillade vi ett tag innan vi var ute på promenad med Sara och Piri i drygt 1,5-2 timmar skulle jag tro? 
Såg Meya gå upp för trappen när vi kom hem igen, så härligt! 

Nu är jag så fruktansvärt kall och trött. Lederna i händerna värker och jag tänker inta en kopp te medan jag glor på PH, sen är det sista vädringen med finaste hundskrället för ikväll! 
Och vet ni? Imorgon är det jobbintro! 


/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!