www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Saknaden är för stor ibland

Idag är saknade sådär extra jobbig igen. Den ligger alltid och gnager i bröstet, värker i hjärtat och jag kan fortfarande inte prata om honom mer än små saker, kortare stunder utan att tårarna rinner. Veiko. Min älskade. Om det gick skulle jag återuppliva dig bara för att få hålla om dig igen, saknade är för stor och tung och ibland är jag helt säker på att den kommer knäcka mig. Jag kan inte ens titta på hans urna, jag har tittat upp på den 2 gånger sen jag ställde upp den. Det blir för jobbigt. Det är för jobbigt. 

En sak som gör mig förbannad är den som väljer att fortsätta avla på dom linjerna, så mycket sjukdomar, lidande hundar och frustrerade ägare och så produceras det fler. Det är sinnessjukt, jag blir förbannad och ärligt talat ledsen. Veikos halvsyster, syster från en tidigare kull med samma mamma, har fått en kull. Jag hoppas att det enbart kommer friska valpar i den kullen men har svårt att tro det då nästan alla andra har samma problematik. 

Jaja.... Planerna idag är att lägga spår. Får se hur arbetsvillig Nea är och hur väl hennes nos fungerar med tanke på att det ska regna hela dagen. Hon som hatar regn så mycket! Ska bli intressant. Hon var väldigt besvärad på morgonpromenaden iallafall.  
Jag har problem med att komma på någon vettig middag idag. Är så trött på mat och speciellt roligt att göra mat åt sig själv är det ju faktiskt inte. 
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!