www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skit väder

Vilket jäkla väder. Så besviken jag blir! Jag har sett framemot att lägga spåret och låta Nea spåra i regn men nu börjar det redan mörkna och dimman börjar lägga sig.... Jag vägrar gå ut i skogen när det börjar mörkna. Får väl spåra imorgon!

Jag begav mig till Apoteket vid 11 för att köpa mina mediciner som är slut, men Apoteket var visst stängt idag... Tur jag har mina reservmediciner! Handlade lite på Ica, vandrade i en evighet för att komma på vad fasiken jag skulle äta idag men det blev tillslut lax. 
När jag kom hem kopplade jag Nea och gick runt ån. Nea hatade mig, ville inte riktigt gå i början men accepterade det, traskade på men var gnällig och besvärad. Det är ju så fruktansvärt med lite regn! Tog en sväng in på granngården när vi ändå gick förbi. Kollade efter blodpulver och träningskoppel men dom hade inget av det, så jag köpte bara en påse MUSH vaisto som dom har börjat sälja. Var sugen på att köpa en hundbädd, dom kändes sköna och var på rea men eftersom det regnade och jag ju måste gå hem så skippade jag det. 

Väl hemma gjorde jag lunch. Nu sitter vi i soffan och jag är irriterad på vädret. Jäkla mörker och dimma! Vad det förstör min dag. Vi hann iallafall gå en liten sväng medan det var ljust, får ta en vända till senare. 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!