www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En regning kvällspromenad

Efter en del chill fick Nea mat. Öppnade kylen och insåg att jag visst glömde tina mer färskfoder imorse.... Ajjabajja! Improviserade lite och tog dom 73g nordic som låg i burken, blandade det med lite morötter, en äggula, en kycklingklubba och tillskott (standardt mage och immun + lite äggskal pga bristen av ben sista dagarna). Blev lika bra det! 
Sen chillade vi en stund till och under sen stunden hann jag fundera över att Nea regerade på bravo kyckling extra hon provade förut... Undrar om hon kommer reagera nu på kycklingen? Det återstår att se! 

Jag bestämde mig för att ta en ordentlig kvällspromenad, eftersom hon inte gjort något vettigt idag alls. Tog en sväng runt ån, det regnade visst lite och var kyligt men Nea hade sin fleecejacka och jag hade regntät jacka som vanligt och vantar så det gick bra ändå. 
Nea gick vackert fot och såg besvärad drygt halva rundan, om det beror på missnöje över fleecejackan eller att det regnade vet jag inte... En kombination kanske? Tur jag inte tog flexit som jag tänkte först då, var ju meningen att ge henne "varsågod och lukta-promenad". Men det kom, vi stannade en del och hon blev nöjd. 

Nu är vi hemma, avtorkade och nerbäddade i sängen. Tittade till Nea flera gånger medan jag borstade tänderna för att se till att hon inte röjer i kuddarna, men vart hittar jag henne om inte bland kuddarna när jag är klar? Vilken liten rackare. Passade på att gosa en stund och nu ligger vi här. Jag är helt slut i huvudet och kroppen känns så avdomnad men ändå smärtsam. Speciellt ena knät som Piri sprang in i igår. Jäkla kropp. 
God natt!
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!