» Yrsel och feber

Maaah va jag tycker synd om mig själv idag! Skulle vilja frossa i något gott, har feber på 38,7.. Men jag är lika pank som en kyrkråtta just nu så livet suger ju lite lagom. 

Nea verkade nöjd med att slippa en tidig morgon iallafall, istället har vi pendlat mellan sängen och soffan tillsammans. Nu ligger jag i badkaret och hon i soffan, undrar varför hon inte vill ligga i knät nu...? 
Råkade spilla lite kallt vatten på henne förut, då vart hon så sur så hon blängde på mig innan hon lämnade mig för att lägga sig i solen. Jag tror ingen hund är lika fisförnäm som Nea! Jösses va sur man kan bli över lite vatten! 

Lär inte bli så mycket mer idag med tanke på att jag är sjuk. Så jag bjuder på lite bilder från dom senaste dagarna jag inte uppdaterat! 

/ Lise 🎈

» En lullinad och brist på sömn

Halluuuu... Nu har jag slarvat igen! Im so sorry! 

Hursomhelst så har allt varit rätt lugnt faktiskt. Jag har varit sjukt trött pga sömnbrist orsakad av smärta i framförallt höfterna, knäna och huvudet. 
Jag har jobbat, Nea har varit hos daghusse och så har det varit. 

Nea har reagerat på något igen, en kraftig allergiskreaktion på något. Vad är ett mysterium men om vi ska spekulera och fundera så tror jag boven i dramat är frollic hon fått av daghusse och hans granne. Det har dom fått sluta med och nässelutslagen börjar lägga sig nu. 
Hon har inte varit så sjukt klådig egentligen, men hon har kliat sig. Ska slänga in henne i en dusch med malaseb tänkte jag, några av utslagen är sönderkliade så hon har lite skorpor också. 

Jag kommer ärligt talat inte ihåg så mycket av förra veckan, men denna veckan är det sportlov! Skönt med lite ledigt trots att jag har lite jobb också då vi ska måla om cafeterian. Skulle varit där idag egebtligen men jag har knappt sovit i natt och höfterna har gjort så fruktansvärt ont... 
Gick en långis med Nea själv i helgen, la in lite dogparkour och allmänlydnad, hon var jätte fokuserad och duktig. 

Igår gick vi en långpromenad med Sara. Såklart i storm - blåst, snö och kallt. Var ute drygt 2 timmar, stannade till i hundgården också men släppte aldrig hundarna då det var ren is över hela och hundbajs överallt. Bra träning för hundarna också att gå in där, vara lugna och sen gå därifrån. 

Idag gick vi till daghusse för att lämna pengar, när vi kom hem busade vi lite och tränade lite random saker med klickern. Satte sista på "rulla runt", gick igenom "buga", "pang" och "stå". Påbörjade "här" som ska bli sitta vid vänster sida, hon kommer till mig när jag säger "här" så vi drar det bara lite längre. Tränade lite "inkallning" också med två godisar på golvet, som hon då skulle springa mellan, vilket var väääldigt frustrerande - men hon klarade det! Körde lite fot/stanna/sitt kvar mellan godisarna också utan problem. Fast man såg hela tiden hur nosen drogs åt sidan och hjärncellerna rullade. Jätte trött i huvudet blev hon iallafall. 

Vi har gosat valp också såklart. 
Körde lite one on one med Nea och "min valp" vilket gick utmärkt, Nea tog det bra och var faktiskt duktig. Hon luktade, busade, uppfostrade och skällde lite så som hon brukar när den hon vill leka med inte vill leka. Kommer bli bra det här tror jag! 
Eimy kommer hon få heta och hon blir en del av familjen på fredag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Lise 🎈
 

» En dag i Bostonland

Har varit hos valparna idag... Skriver mer om det imorgon, bjuder på dagens och förra gångens bilder. Det är bara random utvalda bilder. 😊
 
Bilder från sist ~
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från idag ~
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Lise 🎈