www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag vill kunna andas

Skrev medvetet inget inlägg igår. Kom på det när jag låg i sängen och var så fruktansvärt trött.... 

Ibland känns det som om smärtan gör att jag inte kan andas. Ibland är smärtan bara någon minut medan den andra gånger varar i flera dagar. 
Jag har ont jag känner hur musklerna kämpat varenda sekund för att hålla ihop mig, hur lederna glappar, subluxerar (hoppar ur och tillbaka) gång på gång och även hur dom luxerar (hoppar ur) emellanåt. Det gör ont, det är en fruktansvärd smärta och jag kan inte andas. Jag känner hur varje moment av mitt liv tas ifrån mig sekund för sekund, hur min kropp bryts ner och hur min kropp och min hjärna orkar mindre för var dag. Sen då? Jag vill inte sitta i rullstol. Jag vill vandra, gå vilse, vara normal. Jag vill andas.

Nea är pigg och glad. Igår hade hon fått leka med en blandras i hundrastgården tillsammans med Roland. Det hade visst gått bra, Nea var överlägsen så han hade fått säga åt henne några gånger men annars hade dom sprungit mer eller mindre non stop i 40 minuter. Kan ju säga att hon var trött när jag hämtade henne. 
Vi gick faktiskt bara en trappa ner och gosade valp, pratade och mös ett tag innan vi traskade hemåt. 

Idag var jag ledig, friluftsdag för eleverna = inget att göra. 
Fick ett samtal från Susanne, med valparna, som undrade om jag ville komma över. Självklart! 😉
Vi pratade flera timmar, gosade valpar, hade dom ute en sväng och jag fotade dom lite. Dom är ju så fruktansvärt söta och mitt hjärta brister av kärlek för "min" valp! Kemin har bara klickat liksom. 
Nea var med, hon busade lite med katten och hängde med mamma hund. Men trött var hon ändå när vi kom hem! 

Igår blev det chicken Nuggets ala LCHF med ugnsrostade grönsaker + fetaost. Ja och beasås. Det var såååå gott! 
Idag gjorde jag gröt till frukost, 3 ägg med majonnäs och köttfärssås med sjögräsnudlar till middag. Tänkte ha keso till först men insåg precis när jag skulle ta att den gått ut för några dagar sedan... Var lite tveksam till nudlarna, dom kändes som plast och blev blåaktiga när jag la dom i vatten, dessutom smakade dom ingenting. Lite bättre vart dom tillsammans med köttfärssåsen, men dom smakade ändå ingenting så det blev mer köttfärssås med..... Köttfärssås. Men då vet jag det! 

Nu ska jag ta ett varmt bad, har så ont i kroppen och huvudet... Så återkommer jag med bilderna på valparna antingen senare eller imorgon! 
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!