www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rensa tankarna i skogen

Hittade ett recept på en gröt som såg jätte god ut, så jag gjorde den till lunch. Först när den var klar insåg jag att jag varken kunde ha mjölk eller socker på, så jag råkade ha för mycket blåbär på, lite grädde och lite kanel - det blev faktiskt väldigt gott! Helt klart värt att göra om! 

Jag väntade på att Felix skulle vakna så vi kunde gå ut i skogen meeeeen han ville såklart inte med. Jag är så trött på att bara sitta inne och glo hela tiden så jag gick ut själv. 
Det var rätt skönt själv faktiskt, kanske lika bra att Felix inte följde med. Jag rensade tankarna, fick snö som föll från träden i nacken och vrickade höger fot 3 gånger (och ja, den gör jätte ont nu!). 
Nea var glad, sprang runt som en idiot, försökte fånga och attackera snön som föll. Efter en bit på vägen stannade hon till bakom en snöhög som var mellan en väg och skogen. Jag fattade först inte vad hon pysslade med, hon brukar stanna till men då vänder hon sig om och tittar på mig innan hon fortsätter, när jag kommit inom räckhåll. Nu voffande hon och såg bara osäker ut, innan hon ställde sig på två ben och tittade. Hon såg rätt löjlig ut måste jag säga, när jag kom närmare såg jag vad hon reagerade på - en älg. 
Jaja tänkte jag, och skulle ta fram kameran men då skällde Nea till, satte svansen mellan benen och sprang till mig, älgen sprang in i skogen. Attans. 
Så vi fortsatte gå.

Hade henne lös på vägen också, orkade inte koppla henne då hon ändå hade så bra fokus på mig och inga bilar kom. 

När vi kom hem, Nea fick ett litet bogblad och jag låh i badkaret. 
På något sätt känner jag mig liksom.... Trasig. Inte i kroppen, eller jo kroppen också, men mer mentalt. Jag vet inte vad det är, om det är att jag är så utmattad och pushar mig själv för hårt. 

Sov någon timme innan Felix tvingade upp mig. Gjorde mat och fuskade med LCHF:en - åt majs, tacochips och liite godis! Jag är så dålig! 
Nu har jag tråkigt, får väl försöka hitta på något vettigt en kväll som denna! / Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!