www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

SJ AB baklänges är BAJS

Skön nattsömn för första gången på drygt en vecka nu skulle jag tro. Vet inte vad felet är, kanske har jag vant mig vid min medicin? Får prata med läkaren om det! 
Gick upp vid halv åtta och gjorde det vanliga - matade Nea (enda sättet att få upp henne ur sängen på morgonen är att servera frukost i köket), kissa, borsta håret, klä på mig och äta frukost innan vi begav oss till Roland.
Frukosten idag bestod av något så simpelt men gott som ostbitar, färskost med vitlök och salami. Orkade inte tänka så mycket på vad jag skulle äta och ägg har jag fortfarande inte fått köpt... Skulle gjort det i måndags men då jag ska åka och handla riktiga gårdsägg med grannen så måste det passa alla så att säga. I måndags var det snöstorm och ingen sikt, igår glömde hon och hade fullt, får försöka igen idag! 😉

Lämnade Nea hos Roland idag innan jag handlade "ifall att" mellanmål på Konsum (kvarg och redbull utan socker), jag vet inte hur länge jag blir i Västerås. Ska till reumatologen 11:00, bokade tåget som skulle gå 09:06 men SJ klarar som bekant inte snö, kyla, regn eller värme.... Kom därför inte iväg förrän 09:40(!) och jag är sjukligt stressad nu! 
Reumatologen är inte heller en sån man kan skämta med utan hon är obehaglig, lika gammal som en fossil, rak, allt ska gå fort och grundligt, ställ inte för många frågor osv. Men hon är duktig. Det är väl huvudsaken! 😁 
Ska ta upp mina bekymmer om tröttheten och influensasymtomen med henne då läkaren på vårdcentralen tror, tveksamt men ändå, att det beror på EDS:en. Det som gör att han tvekar är dock just influensasymtomen.. Vi får se vad hon säger. Intressant att se om magnetröntgen på ryggen visar något också! 

Det enda sköna med denna dagen är att Nea är hos Roland. En mindre sak att stressa över! 
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!