www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tidig morgon

Ahaaa så Nea tyckte att det var en toppen bra ide att trycka sig in under mitt täcke för att gosa vid 08.... Gick upp strax efter det då jag inte kunde somna om. 
Har bestämt mig för att väga mig varje måndag och mäta varannan måndag för att se om jag går ner något. Ja tanken med LCHF är inte att gå ner men det är ju ändå ett plus! Började på 87kg tung, 103cm runt magen och måtten runt låren kommer jag inte ihåg... Det står i boken som ligger i hallen! Iallafall, blev lite nyfiken då jag läst om alla som tappat mycket i vikt redan första veckorna så jag ställde mig på vågen imorse, blev rätt förvånad när siffrorna stannade på 83kg. Har dessutom minskat 3cm runt magen. Kul att se! 

Nea tyckte det var lite jobbigt att gå ut imorse, hon var nog lite trött tror jag. Gjorde sina behov snabbt och skulle sedan in igen. Så vi gick in. 
Blev 2 LCHF frallor med färskost till frukost, och två ägg med majonnäs. 
Nu ska vi chilla tills Felix behagar gå upp sen ska jag försöka få honom med ut i skogen en sväng! Det är sooool ute! 😊

Försökte förövrigt förstå det där med youtube utan framgång. Men jag har ett konto där nu, skulle ladda upp filmen på när jag "skjuter" Nea men då måste man vara kopplad till wi-fi vilket inte funkar på min iFån... Ska försöka se om det funkar på annat sätt! Återkommer på den punkten 😉
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!