www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tripp trapp trull

What a day, what a day! Jag har inte ena någon aning om vad jag gjort... Vad har jag gjort idag? 

Gått upp. Suckat.
Åt frukost (4 ägg typ och med typ menar jag att jag tycker äggvita är äckligt så jag åt typ bara gulan), fodrade Nea, suckade lite till. Gick iväg till jobbet. 
Jobbade, 08:20-15:00. Varit en blandad dag, seg men gått snabbt. 
Gick till daghusse för att hämta Nea, ringde Sara under vägen för att höra om hon ville haka på till hundgården. Pratade drygt en timme med daghusse, gick till hundgården. Lyssnade några minuter på Nea's sorgesång över att hon inte fick leka med hundarna som var där. 3 hundar, en stor svart, en liten och en amstaff/amstaffmix. 
Mötte Sara och Kalle som hakade på, gick in i hundgården när dom andra åkt och släppte hundarna - Nea, Piri och Jocke som är en okastrerad alaskan malamute hane på 7år. 

Det gick jätte bra faktiskt. Nea fick ihåg Jocke så dom busade lite, Piri blev "svartafåret" som ville vara med men blev utanför. 
Dante kom, en okastrerad pyreneer hane som Veiko lekt med tidigare. Kalle kopplade Jocke och gick ut, medan Nea och Piri var kvar. 
Piri skällde ut Dante och triggade Nea som troligen kände sig flockstark och började "hoppa på" Dante genom att bita i pälsen, vara odräglig och vägra lyssna. Fick tillslut tag i henne genom att kasta mig över henne, vilket såklart också slutade i att händerna far illa. Skit hund. Gick ut, väntade på Sara tillsammans med Kalle och gick hem. 

Väl hemma pratade jag lite med Felix, gjorde mat och åt mat (lövbiff med grönsaker, beasås), har badat och nu sitter jag här. Ska strax ut med Nea och sedan lägga mig. 
Känns som jag har en svart, tjock dimma i huvudet. Jag har så ont och är så trött. Bläää! 

Imorgon är det valpgos! Eller ja, jag ska egentligen göra nytta genom att fota dom, men jag snor lite gos under vägen. Slänger väl upp bilder från både sist och imorgon imorgon, ni har säkert gissat att Felix sitter vid datorn och jag är för trött för att sitta där. 

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!