www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Zzzz.... Ja juste - bloggen!

Lät tankarna försvinna och ögonlocken falla ihop där en stund innan en enda, simpel mening dök upp i min skalle - juste, bloggen! 

Jahaaa... Vad har hänt idag... Öh. Ingenting, typ. Vaknade imorse med den migrän jag fruktat i snart en vecka så det vart inget jobb, blev istället bara en sväng in i köket för att gräva efter rätt mediciner i allt virrvarr, det var mörkt och jag hade så ont att jag hörde färger. Tända lampan var definitivt inget alternativ, men tillslut hittade jag rätt - en liten förpackning med 4 piller kvar i aluminiumpackning som är svår att få upp. Skönt att dom är munsönderfallande så dom kan intas vart som helst, när som helst, med en mild smak av mint så det är helt ok även för mig som ogillar mint. Problemet denna morgon var att jag var fruktansvärt torr i munnen, så det tog lång tid för pillret att falla sönder och den korniga geggan den förvandlas till la sig som en hinna i min mun. Svalde ner skiten med en metoprolol (förebyggande mot migrän och sänker mitt förhöjda blodtryck) och vatten. Sedan vinglade jag in till sängen igen, flyttade lite på Nea och drog täcket över huvudet. 

Vaknade vid 10 av att Nea tyckte det var dags att äta. Inte gå ut, utan äta, för fröken var tom i magen. Hon fick ben igår i samband med att jag fick hem nytt kött, ben och inälvor så hon fick lite mindre färskfoder. Gav henne tre godisbitar, satte på solglasögonen, drog på luvan och gick ut. Som tur är är hon ganska snabb på att göra sitt, speciellt idag då vi knappt var ute 5 minuter. Skönt för min del, sol och snö är ingen bra kombination när man har/precis har haft migrän då ögonen gör ont och huvudet ilar av smärta. Väl inne fick Nea mat och jag tillagade äggröra med bacon åt mig själv. Tog två pizzabullar också men åt dom aldrig.

Sen har det inte hänt något mer intressant. Jag har badat, Felix kom hem tidigt, jag blev sugen på en macka så jag backade LCHFbröd (frallor?), Roland kom och sa hej, gjort middag i form av fläskfilé, pepparsås och vitlöksmarinerade grönsaker i ugn, kollat film (min såkallade pappa, helt OK), gått en sväng till Ica och hängt i soffan.... Ja och vädrat Nea såklart. 

Jag är helt slut, helt sinnesjukt. Fast egentligen förvånar jag mig själv över att vara förvånad över att jag är helt slut (komplicerad mening, något!), jag brukar bli helt slut efter ett migränanfall och dessutom har jag trots att jag inte gjort så mycket, gjort för mycket för en dag som denna. 
Ja men juste! Vi ska absolut inte glömma att berätta om Nea's nya trick! Hon kan numera "pang" som är en form av "spela död". Ja hon spelar alltså död när jag säger pang. Började med det idag, och hon kan det redan klockrent. Hon lär så sig snabbt när vi använder shaping. 
Måste verkligen fixa det där youtube-kontot någon dag, svårt att komma ihåg när jag är lätt virrig, har dåligt minne och aldrig sitter vid datorn dessutom... Men vore kul att visa er! Hon är så grym, min tös! 

Nåja. Sova ska jag. Saroten intagen, sängen fixad och Nea på plats. 
Imorgon får vi se vad som händer, tanken är att dra ut i skogen om det är fint väder och ta en sväng på stan som social/miljöträning då det är vintermarknad om det är blä-väder. Kanske kör vi båda. Eller inget. Eller något helt annat! Det återstår att se..... 
/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!