www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gott nytt år osv

Jahaja, nu var det ett bra tag sedan igen. Mitt nyårslöfte lär väl vara att börja sköta bloggen bättre!? 

Såhär är det, jag har tänkt mycket på bloggen och gick in på den via datorn. Jag tappade lusten lite mer än vanligt när jag insåg att den känns fel, helt fel, men fel header, beskrivningen är fel osv. Jag ska fixa det, men jag måste få bra bilder jag tycker är värda att ha i headern och beskrivningen måste kännas rätt. Dessutom kan jag inte sitta vid datorn så mycket eller länge då det gör fruktansvärt ont i min rygg flera dagar efteråt. 

Sedan sist jag skrev har jag jobbat, haft (har) lov och inte engagerat mig i så mycket, Nea har tränat men inget nytt eller annorlunda så att säga. Jag hamnade i en period av utmattning, mycket migrän och extra intensiv smärta. 

Jag ska skriva mer om sista tiden i ett annat inlägg. Men jag lever, Nea lever och saker rullar väl på! 


/ Lise 🎈
Kommentarer
Postat av: Sara

Känner igen det där med bloggmotivation ^^ Många gånger jag tänkt ta tag i det. Får se hur länge det håller i sig denna gång ;) Lycka till!

Svar: Hahaha ja jag är rätt imponerad av hur länge jag lyckats hålla igång egentligen! Måste verkligen komma igång igen, försöker få sambon att göra en ny header åt mig, han som kan sitta längre vid datorn :p lycka till själv! :)
Lise

2015-01-09 @ 23:58:16
URL: http://www.sittfint.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!