www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hudproblem

Idag har jag inte alls varit lika nedstämd, jag vet inte riktigt varför dock. Jag har mest varit sjukligt trött, yr och illamående. 

Gick upp vid 11, halvsov mellan 13.45 och 14.45 ca innan jag pysslade lite här hemma och gick till affären. Var tvungen att handla något att äta idag men ICA förstörde min idé om baguette pizza då dom inte hade någon form av pepperoni alls! Så dåligt! Enda anledningarna till att jag går till ICA emellanåt är för att hämta ut paket, skicka paket eller handla laktosfri banan yoghurt och/eller havredryck chai som Willys inte har. Ica renommé i Haga har super dåligt utbud och världens sämsta kundbemötande. Det finns enbart 2 av all personal där som är trevliga, dom andra säger knappt ens hej, inte ens chefen där är trevlig. Riktigt illa! Hursomhelst, det slutade med att jag åt vitlöksbröd. Jag ska ändå göra pannkakor senare lagom tills Felix slutar, han jobbar stängning idag. 
När jag kom hem gick jag en sväng med Nea och sedan gjorde jag en hårinpackning av Tressemme boutanique Cocos, L'Oréal Elvital Extraordinary Clay hårmask och olivolja. Under tiden det var i gjorde jag min "middag" och fixade pannkakssmeten. Jag multitaskar också och tvättar sängkläder under tiden. 
Efter ca 1.5 timme sköljde jag ur håret noga, kramade in mitt tvättbalsam (Wellness) och lite L'Oréal Elvital Extraordinary Clay balsam som jag sedan gjorde en halvdan squish to condish av. Kramade även in en klutt aloevera gel och BB cream för att motverka frizz. Jag behövde egentligen inte tvätta håret idag då jag gjorde det igår men det luktade stekos vilket jag inte riktigt anser är en doft som passar mig. Efter jag kramat klart stoppade jag in håret i en "ploppningsmössa" jag har, en mössa tro av microfiber, där jag låter håret bara minst 20 minuter eller tills jag känner för att släppa ut det. 

Jag har aldrig riktigt varit tjejen med självförtroende. När jag var som smalast var det väl bättre men annars har det varit väldigt lågt hela tiden. Nu är jag inte så jätte super obekväm med hur jag ser ut längre, tills för några månader sedan då jag började få mycket finnar på ryggen. Nu ser jag inget annat än avsky och äckel när jag ser mig själv i spegeln. 
Jag har aldrig någonsin haft mycket finnar. Jag kan garanterat räkna alla fingrar jag haft på mina två händer... tills nu. Jag avskyr det. Jag avskyr hur jag ser ut och jag avskyr hur det får mig att känna. Inte förrän nu kan jag verkligen förstå hur dom i min närhet som kämpat med finnar och akne känt sig. Usch.
Jag ska dra ner på sockret rejält och köpa hem medel så snabbt jag får mina pengar. Tills dess får jag hålla ut, jag vet inte vad jag annars ska göra. Jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån heller, i början trodde jag det berodde på morfinplåstrena då det höll sig runt plåstrena varje gång. Men nu börjar jag fundera på om det kan vara mina minipiller som skapar dessa. Jag vill ändå inte riktigt sluta med dom, att bli gravid nu vore riktigt jobbigt samt att jag inte vill ha barn alls heller för den delen. Men jag skulle nog gå under totalt om jag blev gravid med Felix nu. Så att sluta är inget alternativ. Så, jag ska googla lite och kika efter ett bra medel att använda. Förhoppningsvis hittar jag något som fungerar bra. 

Jag fick brev från kvinnokliniken idag, dom meddelade bara att dom mottagit remissen och kommer kalla mig till en av sina mottagningar innan den 27 februari. Jag hoppas dock innerligt att jag får tid här i Örebro för jag vill inte sitta och åka till Kumla eller Lindesberg! Då kommer jag helt ärligt boka av tiden och be om en ny här i Örebro. Att åka mycket tär så enormt mycket på mig och jag undviker det om jag kan. 

Jag har skrivit lite till och från med folk i BARF gruppen på fb om Nea. Hon har visat sig få allergisymtom på väldigt mycket nu sista tiden och det enda foder hon inte reagerar på för tillfället, Emmzo helfoder Oxe, skiter hon kopiösa mängder av och magen är i total obalans. Jag har beställt hem probiotika för att ställa om balansen men när hon ätit upp detta så kommer jag gå över till MUSH nötmix istället och tillsätta lever och tillskott efter behov. Jag hoppas innerligt att det kommer fungera bra, isåfall kommer vi hålla oss till enbart nöt ett bra tag framöver innan vi sakta men säkert provar en sak i taget. 

Well, nu ska jag återgå till serie tittandet och tvätten så det blir klart någon gång. 
Ha en trevlig kväll! 


/

Lise 🎈 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!