www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Randomness

Nu är helgen över sedan länge. Har inte riktigt känt för att skriva något innan, men nuså!
 
Alltså, helgen gick oväntat bra! Jag har inte varit nedstämd eller så alls. Det har bara varit skönt att Felix varit borta, men det var också skönt att han kom hem igen. Eller ja, skönt kanske är lite fel ordval... mer... trevligt? Mysigt? Jag vet inte. Men jag gillar att han är hemma igen oavsett hur det känns.
Sedan jag skrev sist så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjort. Hmm. Jag vet att jag har varit med Peter, gått med hundarna och umgåtts bara. Jag har också tränat lite, gjort lite olika övningar och känt mig duktig. Blivit lite öm i lederna och haft en molnande värk på vissa ställen men det kanske går över om jag fortsätter.
Igår hade jag migrän. Det var såå tråkigt då det snöat massor under natten så det var väldigt fint ute och solen sken. Jag ville bara ut och fota men det gick inte.. Idag gick vi däremot ut i skogen, jag och Nea. Solen skiner idag också men den jävlas en hel del när jag hittar ett bra ställe att fota Nea på. Den lyser så fint tills jag intagit min fotoställning, då försvinner den och stannar borta tills jag eller Nea ger upp. Jäkla sol. Menmen, lite bilder fick jag iallafall som jag är helt ok nöjd med. Nea var också glad som fick springa löst i skogen för första gången på evigheter. Jag brukar inte lita på henne lös i just skogen då hon gillar att jaga saker/djur som flyr. Det innebär alltså att hon bryr sig inte ett dugg om vilt som står still, men springer dom så går hon in i jaga-mode. Idag var det dock så tomt, bara vi, utan tecken på någon annan levande varelse i närheten plus att hon var rätt feg pga det droppade en del och ramlade massor med kramsnö i klumpar från träden. Völdigt obehagligt enligt Nea, så hon höll sig nära. Det var dock en bra grej om man tänker fotomässigt, det fick henne att reagera och fokusera på något istället för att sitta och se bedrövad ut. Jag behövde inte locka med varken godis eller leksak utan det var bara att platsa henne någonstans och sedan skötte träden resten. Super bra ju!
 
Well, idag ska jag ringa en kvinna som vill prata om psykisk ohälsa och självdestruktivitet. Det är första gången jag kommer prata med någon jag inte riktigt känner om hur det är att leva med, hur jag tänkte och hur jag ville att allmänhten skulle bemöta mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur jag ska formulera mig, men det kommer nog när vi väl börjar prata kan jag tro. Hon har ett barnbarn som börjat göra sig själv illa och vill därför ha mer förståelse och kunskap om hur dom ska bemöta henne och stötta henne. Jag tycker det är ett väldigt bra initiativ av henne faktiskt och jag är glad jag kan ta fram dom kunskaperna och erfarenheterna från min sida till någon nytta och hjälpa någon annan.
 
Jag råkade krossa ett glas i söndags, tror jag det var. Eller om det var måndags. Oavsett, jag var väldigt förvånad när jag kom på mig själv med att inspektera dess vasshet och funderade på hur skönt och vilken lättnad det skulle innebära att trycka den mot min hud och njuta av en annan smärta för en gångsskull. Men sedan klippte jag istället upp en Chai- havredryck förpackning som var tom och la alla glasbitar däri för att sedan fortsätta diska.
Jag är faktiskt helt övertygad om att enda anledningen till att jag inte gjort mig själv illa än, efter att hela min värld rasade och jag är totalt likgiltig inför livet, är att jag och Felix fortfarande är så nära varandra och har en intim relation fortfarande. Jag är rädd för att han ska ta avstånd om jag gör mig själv illa, det vill jag inte alls, helt ärligt så är jag rädd för att han ska göra det. Och det är nog den enda anledningen till att jag inte fallit tillbaka i gamla vanor. Helt, iallafall. För rakbladen har jag ju igen, men jag använder dom iallafall inte och det är väl huvudsaken.
 
Nähe, nu ska jag ringa och sedan göra lite nytta.
Ha en trevlig onsdagskväll!
 
 
 
/
Lise
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!