www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bakis av människor

Hejsan hoppsan!

Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. I förrgår hade jag galet ont i handleden och en fotled så jag tog det mest lugnt och gosade med Nea. 
Det är egentligen rätt knäppt att tänka på när jag har sådan outhärdlig smärta att jag tar vid behov medicinen, hur illa är smärtan egentligen om jag inte haft morfinplåstren? Jag vill nog inte ens veta svaret på det! 

Igår var jag ute halva dagen med Peter. Först virrade vi runt i olika affärer i/runt Marieberg. Vi tog även en fika på Espresso house inne på Marieberg och jag har nog aldrig stött på så dryg personal på deras fik förut. Dessutom var min pajbit iskall och stenhård... ingen hit alls. Utöver det hade vi väldigt trevligt. 
Jag köpte inte så mycket egentligen, grejer till Nea och städstuff till lägenheten. Ja och godis från Karamellpalatset. Efter vi shoppat klart tog vi en promenad med hundarna runt skogen, det var också trevligt. Nea skötte sig bra. :-) 
På kvällen blev jag typ bakis av alla människor och intryck. Så himla trött, huvudvärk, illamående och ja... seg och loj. 

Idag mår jag ungefär likadant. Jag känner mig off, har huvudvärk, är yr och vill inte göra något egentligen. Men jag tänkte stå-träna Nea lite inför utställningen i februari och ta mig ut så vi kan träna lite parkour. Nea ser inte ut att bry sig om vad vi gör egentligen, hon ligger bara och snarkar med ett leende på läpparna... men jag vet att hon skulle behöva hitta på något. Vi får se vad jag orkar. Först ska vi nog mysa lite till! ;-) 

Jag väntar även på att VC och Sony-supporter ska kontakta mig. Vårdcentralen för något barnmorskan inte såg som normalt och Sony för att min kamera istället för att ansluta och föra över bilder via Playmemories bara kopplar ifrån. Jag har googlat och även Felix har sökt men vi hittar inget svar på varför eller hur man fixar det. Det ända som kom fram var att det verkar vara ett relativt vanligt problem och att Sony i grund och botten inte gör något åt det. Jag hoppas innerligt dom kan hjälpa mig dock för det är så fruktansvärt irriterande att ta bilder och filma när jag inte kan lägga ut det på instagram. Nu måste jag använda mobilen igen vilket inte är mycket att hänga i julgranen... speciellt inte nu när jag har blivit så van vid att ta såpass bra bilder med en riktig kamera. Ja, jag är sur... min mobil har dessutom en spricka rakt över kameran så det gör inte heller saken bättre! 

Nu ska försöka få i mig lite frukost innan jag ska försöka göra något vettigt! 

Lise 🎈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!