www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

And still I rise

Hej, nu var det ett tag sedan. Väldigt länge sen faktiskt. 

Jag har tänkt skriva många gånger men aldrig riktigt känt för det. 😊
 
Det har hänt en del sedan sist. 
Jag har bråkat med Gnestahem om lägenhet då dom tydligen har rätt att bestämma vad jag har råd och inte råd gällande lägenhet. Sedan är den jag pratade med helt idiotisk eller så spelade h*n bara. H*n lyssnade inte på vad jag sa vem fast jag pratade som om jag pratade med ett barn, sedan drog h*n förutfattade meningar istället för att lyssna och ta åt sig vad jag sa. 
Hur som helst så har jag en lägenhet nu, en skolåda på 28kvm, som jag och Nea flyttar till nästa vecka! Inte en dag försent! 
 
Nea har löpt nu utan utslag och utåtriktad energi. Hon har faktiskt blivit lugnare av någon konstig anledning och hanterar okända hundar rätt brs faktiskt. Utfallfri var hon väldigt länge trots löp vilket är stort för henne tills häromdagen. 
Jag kände att vi var redo att testa weightpull så vi hakade på Kajsa när hon skulle dit och träna. Först gick vi en dragweight runda och Nea var lugn hela vägen. Det sjuka var att hon kunde gå bredvid och mellan okända hundar! Helt sinnessjukt! Hade någon sagt för 2 månader sen att vi skulle gå en dw runda och prova wp med hundar så nära oss så hade jag bara skrattat. Jag hade aldrig någonsin trott på det och ännu mindre med tanke på att hon precis gått ur löp. 
Jo, hon fick ju prova vagnen. Hon tog det bra, lite fundersam och nyfiken men fortsatte köra på. Lite mer rutin och vana på det så blir det klockrent tror jag! 
 
Jag har inget nytt egentligen. Jo, äntligen nya knä ortoser! Och skoinlägg. Jag har dessutom gått ner i vikt såpass att jag har M i kläder nu! Jag har också börjat tycka om mig själv igen och bry mig om mitt utseende. Självförtroende har höjts och jag känner mig piggare på den fronten. 
Jag har på en annan front pendlat lite in och ur depression men det är nog mycket pga jag bor här fortfarande. Jag märker själv när jag får mina tecken på depression - sover mer, vill ha det mörkt, bryr mig inte om speciellt mycket, äter antingen massor eller inget alls. Smärtan pendlar också, mycket i takt med hur vädret svänger och depressionen. 
Jag blir däremot gladare och lättare när jag tänker på att jag ska flytta snaaaart! Jag har tom köpt en del nytt, så kul! Ser verkligen framemot att inreda så jag trivs sen. 
 
Nu är klockan mitt i natten och även fast jag hade en hel hög i mitt huvud att skriva om så är jag så trött att huvudet inte hänger med. Jag ska bli bättre på att uppdatera nu när vi ska flytta och sånt så ni som vill kan följa hur allt går! Sen hur länge det håller i vågar jag inte säga 😉
 
Lite blandade bilder; 
 

God natt! 😊😴

/ Lise 🎈
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!