www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Happy sunshine

Hello! 

Jag har inte känt för att skriva riktigt sen flytten, efter flytten hade jag ett par tuffa dagar mentalt och fysiskt så jag lät bli sen har jag haft lite att göra så jag har inte tänkt på bloggen. 

Flytten gick bra. Torsdagen den 13/7 bar det iväg till Gnesta, till min och Neas egna lägenhet. Det var förjävligt att bära och greja men det var bara att stå ut. När vi var klara kräktes jag och tog extra piller pga smärtan. Mamma stannade kvar ett bra tag efter och hjälpte mig komma iordning lite med tex. få sängen på plats, fixa soffan osv. För att vara 28kvm så ser det ändå bra ut här tycker jag. Lägenheten är ju relativt nyrenoverad så den är fräsch. Jag har möblerat helt annorlunda mot vad han som bodde här innan gjorde vilket också gör att lägenheten känns större och mer avskärmad än ett rum som det egentligen är. Jag ska också köpa gardinskenor att fästa i taket så jag kan skapa ett rum för sängen och köpa fler hyllor till köket så det blir mer avskärmad också. Jag tror det kommer bli super bra här! 
Just nu, exakt 1 vecka senare, är det fortfarande ovant. Det känns konstigt att vara här så länge och en del av mig väntar på att åka hem... Det känns riktigt skumt när både jag och mamma säger något i stil med "Jag kommer över". Allt känns så konstigt bara, och den totala ensamheten. Jag både älskar och avskyr den. 
Jag har fixat en del hemma så det ser trevligt ut och fixat med alla papper osv. Jag skulle inte ha ett tv paket bestämde jag mig för men så gick dom få kanalerna mig på nerverna trots att jag inte ritkigt kollar på tv, så jag råkade skaffa ett ändå... livet är så jobbigt. 😉

Felix hade läst mitt förra inlägg och reagerat på det. Jag läste själv om det då och insåg hur illa allt lät. Felix är inte alls ett monster eller så utan vi har en helt ok relation som vänner, tror jag. Tiden jag bodde där var dock jobbig och det kommer jag aldrig förneka. 
Det är faktiskt väldigt skönt att ha flyttat och slippa ha Felix så tätt inpå hela tiden då han ändå gjort slut. Men jag saknar honom, det är tomt och tråkigt utan honom. Jag tycker också det är riktigt jobbigt att han inte var hemma när jag flyttade för vi kunde aldrig säga ordentligt hejdå. Så jag har sagt att han får komma hit - för ja, vi har fortfarande kontakt - dels för att jag vill umgås med honom och dels för att säga hejdå ordentligt även fast det kanske inte är sista gången vi ses. Hur det blir får tiden visa men det skulle vara kul och skönt att ha honom på besök för att umgås och säga hejdå. Och dämpa saknaden såklart. 
Felix har ändå, trots att det varit ritkigt jobbigt emellanåt, gett mig så mycket. Visst har jag kunnat göra massor annorlunda under alla åren men han är helt klart den största anledningen till att jag fortfarande lever. Det tror jag helt klart han är. En gång i tiden hade vi ett trevlig förhållande, sen hände något det sket sig. Tråkigt ja, men sånt händer. 

Under tiden jag bott i Gnesta har jag umgåtts med Madde och mamma. Jag har gått promenader både själv och med Madde + hundar såklart. Nea har skött sig klockrent förutom att småhundar är byten. Fast igår kväll när Madde endast hade med Lexus (chihuahua) så brydde hon sig inte alls så egentligen vet jag inte vad hon pysslar med. Men oavsett har hon gjort 0 utfall och hon har hanterat barn riktigt bra också. Igår satt vi med Madde och gänget från Flamman på nya stranden där massor av barn sprang och åt glass nära oss men hon gjorde absolut ingenting. 
Hon har också hanterat flytten väldigt bra, hon var lite förvirrad i början och speciellt när vi går förbi mammas hus då hon gärna vill svänga in där. Nu har hon börjat förstå vart vi bor iallafall. Hon älskar att stå/sitta i sängen och kika ut genom fönstret och hon skäller inte alls på ljuden i trapphuset. Det enda som oroar mig är grannhundarna. Det bor nämligen 2 border collie mix tikar på bottenplan varav 1 är reaktiv. Ägarna är något äldre och rätt nya här också. Dom har bott i villa innan så hundarna är inte vana vid att gå i koppel. Och det märks... Dom släpas efter hundarna som fjädrar. Dom har absolut ingenting att säga till om när hundarna vill något. Som tur är har jag aldrig mött dom när jag haft med Nea men jag oroar mig över dagen då jag kommer möta dom. 

Idag har vi varit ute på sjön med mamma och Agne. Vi åkte imorse och tog båten ut. Jag misstänkte att Nea skulle ha svårt att gå på båten då bryggor inte är hennes grej vilket rent logiskt borde göra båten värre. Jag vägrade dock bära henne och efter lite övertygelse så gick hon ombord. Hon gick upp rejält i varv dock men det släppte hon så snabbt vi kom i land, att hoppa av båten var inga problem. Sedan hade vi en super härlig dag på en ö där bara vi var. Nea och jag gick runt ön och Nea fick vara lös då det inte var någon där, av djur bara fåglar och vi var omringade av vatten. Nea njöt av att skutta runt löst, klättra på bergen, doppa tårna i sjön och söka upp en fågelskelett. Jag följde henne och hon följde mig. Inga konstigheter och inga krav. Vi bara var. Det var så underbart! Efter våran promenad låg vi och solade ett tag innan molnen dominerade himlen och vinden blåste kallt. Då packade vi ihop och åkte en sväng med båten. 
Nea hoppade ombord som om hon aldrig gjort annat. Väl på båten somnade hon som en stock och sov mesta delen av vägen vi åkte. Väl vid bryggan igen tvekade hon på att hoppa av men det gick bra. Den där bryggan är svår, jag förstår inte heller vart det obehaget kommer ifrån? vi knatade till bilen där hon somnade om och sov hela vägen hem igen. 

Nu ligger hon och sover fortfarande sen vi kom hem. Vi åt lite glass förut, jag har packat upp våra grejor, gjort mat och smörjt in min stackars solbrända rygg. 
Vila väntar i några timmar till sen är en promenad med Madde planerad innan vi vilar och gosar resten av kvällen! 😊


/

Lise 🎈

Kommentarer
Postat av: Guccimamma

vilken fiin hund!

Svar: Tack så mycket 😃
Lise

2017-07-20 @ 18:44:14
URL: http://nouw.com/guccimamma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!