www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Break a leg

Nu har det varit tyst ett tag igen... det är en simpel förklaring till det; jag är nämligen nedstämd eller deprimerad. Jag vet inte riktigt vad men något är det med allt vad det innebär. Jag orkar inte prata med någon eller göra något, till och med Nea har blivit lidande sista tiden genom att inte göra något. Hon har fått inomhusträning men inget mer än det. Imorgon är det dags för rallyträning och jag känner inte alls för att dra dit... men det känns dumt att avboka gör tredje gången och ännu värre då det var jag som bokade in denna dagen. Varför gjorde jag det? Så onödigt. 


Jag vill inte veta vad Nea är på för humör imorgon. Hon har massor med energi och det ekipage vi ska träna med har vi aldrig träffat förut. Det känns som att hon bara kommer explodera åt alla möjliga håll. Jag tänker ladda upp med massor med korv dock så kanske det går någorlunda bra. 
Hennes sår läker väldigt fint för övrigt. Det är alldeles strax helt läkt, helt utan problem! Nu hoppas jag att det håller sig så också, utan komplikationer och utan mer skador eller sjukdomar. 

Jag har kikat runt på lägenheter idag. Kollat upp lite sommarstugor också som tillfälligt boende men dom som var av intresse tillät inte djur. Så kom jag på att Madde hade nämnt att tre lägenheter kommit ut förra månaden och att en bekant till henne hade fått ny lägenhet relativt snabbt så jag loggade in på Gnestahem för att kolla innan jag tänkte ringa dom. Där låg hela tre lägenheter ute varav en matchade mina önskemål! Men jag har inte fått något mail om det alls så jag kollade på mina sidor men mailen var rätt och det var i fyllt att jag vill ha mail om nya lägenheter. Jag lämnade intresseanmälan på en gång såklart medan jag småskrattade lite åt att den ligger i samma hus som min mamma bor i. Jag tänkte inte säga något till henne först, dels för att jag inte orkar prata, men så kände jag att hon kanske skulle kunna dra i några kontakter nu när jag ändå lämnat intresse så kanske jag får den. Det står ingenting om hur många som sökt eller vilka köpoäng som krävs för den som det gör på ÖBO tex, men jag hoppas innerligt jag får den med mina över 2000 poäng... Det skulle vara sååå skönt att flytta härifrån! 

Jag var hos läkaren i måndags och fixade förlängt sjukintyg. Det tog knappt 5 minuter, ungefär "Hej Lise, nu är det gjort och jag skickar det elektroniskt, hejdå!". Eller ja, han frågade faktiskt vad jag hade för sysselsättning nu för tiden och skrattade gott åt mig när jag så "bråkar med försäkringskassan, om det räknas?". Jag kände mig som värsta komikern där. 
Han såg nog på mig att jag mådde skit den dagen. Jag hade svårt att koncentrera mig, antingen flöt jag iväg eller fastnade med blicken. Det var en skit dag och jag gick och la mig när jag kom hem. 

Jag vet inte om jag skrev något om det sist men läkare 1 har gått i pension. Han hade tydligen redan gjort det i januari när jag träffade honom första gången men han jobbar ibland. Att han då sitter och lovar en massa han sen inte håller för att han med högsta sannolikhet inte kommer träffa mig igen är ju bara helt fucked up. Läkare 3 var jätte förvånad när jag pratade om detta med honom. 
Läkare 2 ringde förra veckan och berättade att hon skickade in utlåtandet till försäkringskassan och en kopia till mig men varken fk eller jag har fått något. Jag får ringa eller skriva och efterlysa det ifall det inte kommit iväg eller om det kommit fel. Det är ju alltid någonting som ska krångla... 

På måndag är det dags för ortoser och fotinlägg. Besöket beräknas ta 1-1.5 timme för att få allt rätt och känna efter ordentligt. Det ska bli så skönt att få mer hjälpmedel! Jag ska också fråga om fotortoser, även fast jag kanske får stå för dom själv så kanske hon kan hjälpa mig välja ut några iallafall. Jag vet inte vad dom tar för dom på självkostnadspriset när man får "på remiss" men det spelar ingen roll. 2 knäortoser och ett par fotinlägg går på 1300kr, 450+450+400kr, sådär jätte roligt. I Västmanland är det dock ännu dyrare och varje ortos kostar där 600 och fotinläggen har jag ingen koll på. I andra län är det dyrare och andra billigare eller gratis. Jag tycker alla borde ha lika... 

Nu ska jag äta. Sedan vila vidare!


/

Lise 🎈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!