www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Heavy is the crown

Jag har tänkt en del idag. På allt. 

På min barndom, på min ungdom, på mina tidigare förhållanden och hur allt varit med Felix. Det är inte vackert, men ibland måste det göras också. 

Hade det varit en annan person än mig själv som hade berättat om misshandel, psykisk ohälsa, sexuella övergrepp av olika personer, psyk, att bli undanstoppad på utredningshem och behandlingshem trots att det inte gav något alls, att ens egen mamma stötte bort en, hur en har varit ensam istortsett hela sitt liv, hur personer har utnyttjat, lekt,ljugit och förstört henne bit för bit, hur allt bara har rasat gång på gång på gång och ändå lever personen idag och fortsätter kämpa trots att saker fortfarande rasar... Jag hade varit imponerad och berättat för den personen hur stark den är och hur jäkla cool den är som har orkat och inte gett upp, trots att ärren så tydligt syns från alla krig denne har vunnit. Jag hade velat ge den personen en stor kram samtidigt som jag vet att mina tårar hade runnit som floder och bara hållt personen. 
Det är svårt att hålla sig själv. Jag är inte ett dugg imponerad över mig själv utan jag tycker bara jag är patetisk. Vem fan är jag att klaga över livet? 
Men egentligen vet jag innerst inne att jag har mycket att klaga över. Jag måste vara stark för jag står upp fortfarande även fast mitt inre jag skriker, gråter och dör på insidan så ger jag inte upp. Inte ens nu när jag är fast med den personen som påstod sig älska mig under 6 år, som ljuger och har fått mig att inse att även dom här 6 åren har varit helt ovärda, ja, jag står än trots att jag är fast med personen som skulle ställa upp för mig men som aldrig gjorde det. Jag kommer inte härifrån för där finns inga lediga lägenheter dit jag ska. 
Det kanske är så att 2017 kommer bli ännu ett år av psykisk ohälsa och konstant kamp och att 2018 som Madde skrev häromdagen är "mitt år". Det skulle vara skönt faktiskt, att få lägga ner kampen och bara försöka njuta av det som ska föreställa ett liv. Oavsett så ska 2017 vara året jag satsar på mig själv. Jag ska skita fullständigt i oärliga personer och bara köra mitt race med dom som faktiskt uppskattar mig för den jag verkligen är och den jag verkligen vill vara. 

Idag är en sån där jobbig dag. En dag där tankarna snurrar för mycket och kroppen ilar av smärta. 
Ändå har jag hittat något positivt i den - jag har provocerat mig själv genom att skapa scenarion om hur Felix är med en annan (ja, för kontakt vet jag att han har även fast det är något hemligt...) och den där ångesten och klumpen i magen jag hade i början är helt och totalt väck. Jag tror seriöst att jag har sett honom genom andra ögon och att jag inte alls gillar det jag sätt på samma sett som jag gillade honom förut. Nu är han bara en vän som senare kommer falla över till en bekant och långt fram bara ett ex jag spenderade 6 oärliga år med utan att vara älskad. En dag kommer jag kunna titta tillbaka till hela min relation med Felix och skratta för att det hela varit så löjligt och hur idiotiskt patetisk jag har varit som än en gång har låtit mig luras av en människa som bara har ljugit och lekt med mig. Precis så som jag idag kan se tillbaka på andra relationer och tänka likadant. 
Kanske hittar jag faktiskt en person som verkligen älskar mig i framtiden. Kanske gör jag inte det. Och helt ärligt så spelar det ingen roll just nu för jag orkar inte. Jag tänker bara satsa på att återhämta mig och få mitt liv på rätt väg med allt vad det innebär. 

Jag skulle gå på långpromenad och träna Nea idag men varken orken eller viljan finns. Hon ligger så nöjt i min famn ändå och snarkar högt. 
Vi ska nu dela en macka och en kopp te samtidigt som vi ska fortsätta gosa och kolla på filmen Fifty Shades Darker! Jag har hört att den ska vara mycket bättre än 1:an så jag håller verkligen tummarna för att den är det. Jag har läst alla böckerna och dom är riktigt bra, så jag har lite höga förväntningar. Som många tror handlar inte böckerna bara om "kinky fuckery" även fast en hel del av böckerna består av det. Det handlar också om en trasig människa som jobbar med jobbiga trauman. Det finns mer i böckerna än bara snuskigt sex, även fast många inte vet eller förstår det. Men det är väl som med allt annat - det ligger i betraktarens ögon. 


/

Lise 🎈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!