www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

John blund är korrupt

Hejhej långt senare. 

Jag har lidit av mycket migrän och galen sömnbrist sista tiden, jag har skrivit flertalet långa inlägg i mitt huvud men jag har inte orkat skriva ner det på riktigt. 

Det är rätt läskigt hur hjärnan kan snurra till saker och ställa till det när man har svår sömnbrist. Jag kunde inte komma ihåg mitt telefonnummer, jag blev ställd när någon frågade om mitt namn, jag glömmer att äta och allt snurras upp och ner hela tiden. Jag vill bara sova, det är inte världens svåraste önskan att uppfylla tycker jag. 
Men jag är helt säker på att John Blund är korrupt. För någon måste helt klart betala honom för att inte dyka upp här, oavsett vad! Verkligen ingenting fungerar... vila, aktivitet, medicin, inte kolla på nåt, kolla på nåt, lyssna på nåt, ha det tyst, ha en fullpackad dag, ha en lugn dag... ingenting! Dessutom har jag börjat få en smärta som gör att jag har svårt att komma till ro ungefär där njurarna sitter, på höger sida. 
Jag har tid till arbetsterapeuten igen den 2a november och jag hoppas att min madrass och tyngdtäcke har kommit då. Och så måste jag ringa läkaren för det här är inte hållbart någonstans. Jag har knappt sovit på över 1 vecka, förutom en paus på 36h där jag sov 32h - först en natt på 14h, sen somnade jag 4h på dagen och ännu en natt på 14h. Sen började det igen, och har inte gått över än. 

Om livet ändå ska plåga mig mer sjukdomar och elände så kan det väl åtminstone ge fan i min sömn!? Hur svårt ska det vara. Det har gått så långt att jag känner mig som en zombie och tycker det är jätte jobbigt att lägga mig för jag vet att jag ändå bara kommer vända och vrida på mig i flera, flera timmar. 

Utöver det så är det mesta som vanligt. Ångesten är låg, inte borta men låg, migränen är förjävlig, jag spelar the sims 4, hundarna mår bra, jag träffar fortfarande P, och ja... Jag vet inte. Inget har riktigt förändrats sen sist. 
Jo, Jag fotar en del, hundarna då, när jag orkar. Det är kul men en utmaning då Nea tycker allt annat är kul och Kiana springer bara runt med pinnar. Men det går, det är inte kul om det är för lätt heller. 

Nea har kommit in i en period där hon är extra terrierig. Hon är explosiv, handlar snabbt, gör saker på egen tass och har inte riktig fokus på mig även med godis. Hon ger mig gråa hårstrån i förtid... men hon är underbar ändå, såklart! Jag tog upp värmefilten (som låg längst in, längst ner såklart, i källaren) och sen dess är hon som ett plåster på mig när jag har den på.  Hon har verkligen ett värme beroende, den där hunden... 

Kianas träning går framåt. Jag har haft GH här pga problem i badrummet och Agne har gjort ett kikhål i min ytterdörr. Detta har gett mig tillfälle att träna mer med plingande på dörren och se/höra okända personer utan att skälla. Vi har kommit ganska långt på kort tid tycker jag, jag trodde att just detta skulle ta otroligt lång tid. Hon skäller när det plingar på, men kollar på mig och slutar efter en stund. Hon skäller inte heller lika intensivt. När jag öppnar dörren har hon fullt upp med godissök, i början skällde hon och åt godis samtidigt men nu är hon tyst även när någon kommer in, pratar osv. Det är stort för att vara Kiana, vanligtvis skäller hon som en idiot och slutar inte på länge. 

Ja just nu har jag inte så mycket mer än det. Min hjärna är helt grötig och allt jag tänkt skriva är som bortblåst. Jag ska väl släcka lampan och ägna mig åt lite vända och vridande ett par timmar innan det är dags att gå upp igen.

Random bilder:

"God" natt! 

/
Lise 🎈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!