www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Going crazy

Så trött och börjar bli helt galen av min mobil som aldrig slutar vibrera 😵


3e vilodagen idag, först mådde jag skräp och sen 2 dagar med migrän. Nea är uberuttråkad och Kiana sköter sig fint förutom att hon drar mer igen. 

Mamma kom hem idag. Hon hade köpt lite godis och tvål till mig. Yey! Hon berättade en hel del om deras 2 veckors resa i Grekland och visade alla över 1000 bilder. 

Annars har jag inte gjort nåt speciellt sista dagarna. Haft migrän och vilat. 
Jag bestämde mig för att skapa ett konto på Tinder, men gick inte in förrän igår. Har fått en del matchningar och en hel del folk har skrivit. Därav att jag blir galen! Det slutar fan aldrig. Gah!
Alltid trevligt med uppmärksamhet men det känns lite överdrivet. 3 creeps har skrivit om sex men det är inte det jag är ute efter. Jag vet iof inte vad jag är ute efter oavsett men en sak vet jag väldigt väl och det är att jag absolut inte kommer ha sex med totalt okänt folk. Resten verkar helt ok faktiskt, en ska jag träffa på söndag. 

Jag vet inte riktigt hur jag mår längre, jag känner mig så splittrad. Ena sekunden kan jag känna att jag mår helt ok och andra är allt bara skit. Mår jag för bra för länge mår jag dåligt över det faktum att jag mår bra, för vad har jag gjort för att förtjäna det? Absolut ingenting. Och att vara tillbaka i dom tankebanorna är riktigt skrämmande då jag inte känt så sen jag hade mitt självskadebeteende. En del av mitt skadande var just bestraffning, att bestraffa mig själv för saker jag gjort eller inte gjort. Som att må bra/skratta, det förtjänar jag inte så jag skadade mig själv för att jämna ut det. 

Jag är så trött både fysiskt och mentalt. Jag orkar inte må dåligt hela tiden men ut orkar hellre inte kämpa för att må bättre. Varför skulle jag? Allt skiter sig alltid i slutändan ändå och jag har inte gjort något för att förtjäna det. 

En positiv grej - igår blev Kiana officiellt helt min. Nu jävlar ska här tränas 😉 
Nej, skoja, vi ska fortsätta ta det lugnt tills hon landat helt. Jag fortsätter att utvärdera situationer, ser vad hon klarar och inte klarar. 
Hon växer för var dag och hon verkar allmänt gladare.  

Nea har damp, skuttar och gosar om vartannat. Hon skulle behöva ett träningspass men jag vet inte om jag vågar än förrän om en vecka då kennelhostan gått över och dom varit friska en stund. Jag får väl stå ut helt enkelt.... möjligen en sväng runt Vackerby imorgon. Om huvudet tillåter. 

Nu sova, åtminstone lägga mig i sängen. Blir så dålig av migränmedicinen 🤢


/

Lise 🎈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!