www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Growing

Jahaja, det har varit rätt fullt nu sista tiden. Jag har varit en del ute med hundarna och umgåtts med Anna där jag även lekt en del med barnen. Kroppen har nu börjat säga ifrån lite så lite lugnare borde jag ta det men det är så fruktansvärt jobbigt att hjärnan vill och orkar men kroppen säger strikt nej. 


Hur som helst. Barnen verkar gilla mig, haha. Dom springer fram och kramar mig när jag kommer och vi leker en del. Anna verkar tycka det skönt att barnen klänger på mig istället för henne när jag är där, blir väl lite av en avlastning och kan vara behövligt kan jag tro. Speciellt när man har två pojkar i så nära ålder, som bråkar och skriker.

Nea har total demolerat alla 3 dosor medan jag var och handlade med Anna och Linus. Den till DVDn som jag har ljudet genom, den till boxern och den till TVn. Så nu fungerar ingenting tills jag får hem dom nya... Ja, jag borde kanske tagit bort dom när jag visste att vi inte gjort något på 2 dagar MEN hon är även 4 ÅR och har klarat bra mycket längre perioder än 2 dagar tidigare. Hursomhelst så fick hon jobba den kvällen, jag höjde hennes startvikt i dragweight samtidigt och hon sov sen som ett barn. 
Utöver det går det som vanligt med Nea. Inga utfall på ett bra tag trots lösa hundar och provocerande hundar. Hon jobbar på bra när vi är ute och har bra koll på mig inne. 

Kiana utvecklas mycket fortfarande. Nu har hon sovit varje natt och vilar alltid med oss i sängen ganska länge. Hon vågar ta för sig och hon har lärt sig att Nea oftast lyssnar och backar när hon morrar vilket också har lett till att hon kan gå fram till Nea och morra när hon tycker att hon kan ta hennes plats. Det håller vi på att träna bort såklart, det är inte OK. 
Hon älskar att jobba och har bra kontakt. Hon går bra i koppel och skäller mindre och mindre på nytt folk. Hon har gosat en del med P när han varit här även fast hon verkar osäker och inte vet vad hon vill eller vad hon tycker om det så stannar hon och vill ha mer. Jag har märkt att hon har ganska mycket dubbelspråk i övrigt, hon skäller, morrar och reser ragg men vill bli klappad, hon morrar, visar tänderna men trycker upp leksak i ansiktet på Nea och viftar på svansen bla. Det är något jag tror kommer försvinna när hon blir tryggare. 

Jag i övrigt pendlar lite tror jag. Det är skönt att ha saker att göra för jag hinner inte tänka så mycket, med barnen hinner man inte tänka alls. När jag är hemma är det hundarna som gäller. Jag har inte tänkt på döden på ett tag nu men här om kvällen la jag mig i sängen i vanlig ordning, med Dexter på iPaden. En arm fastnade under Kiana då jag klappade henne tills hon somnade och den andra låg Nea på. Jag kunde inte röra mig och jag kunde inte se iPaden för Nea låg ivägen. Då började faktiskt tankarna snurra. 
Jag har ju kontakt med nya folk nu, har träffat P två gånger och vi ska träffas igen. Jag har även träffat H som är istortsett min granne, vilket var trevligt. Men är det värt att släppa in någon igen? Är det ens värt att försöka lära känna någon ny om alla ändå lämnar i slutändan? Vågar jag öppna den dörren till den delen av mig som jag stängde så noga när Felix gjorde slut... och är det värt att riskera allt igen? 

På ett annat sätt har jag märkt att jag har växt en hel del sen Felix gjorde slut. Jag har förvånad över mina svar på frågor av folk bla, jag har nya värderingar och planer för framtiden. Nya önskningar. Jag har växt och utvecklats istället för att stå och trampa på samma ställe som jag gjort i 6 år. Jag skulle vilja ha någon att fortsätta utvecklas med, någon som är helt motsatt av Felix, men samtidigt så vet jag inte om jag är redo. Det är ändå väldigt skönt att vara själv och utan bindelser, måsten osv. Jag trivs bra själv helt enkelt. Jag och mina djur. Sen att träffa folk och lära känna dom vid sidan av är jätte trevligt men jag önskar och hoppas att det tar tid. Jag vill ha tid... Jag behöver tid. Tid att våga, tid att öppna mig och tid att lära känna. Aldrig någonsin kommer jag kasta mig in i ett förhållande som jag gjorde med Felix igen. Det slutar aldrig bra och det är även vårat misslyckade förhållande bevis på. 

Jag vill ha måndag nu, jag vill ha pengar! Jag är inte pank så, jag har faktiskt lyckas bra denna månaden. Men jag vill ha pengar att köpa ett simkort för. 
Jag har nämligen tänkt börja simma! Det borde gå. Hoppas jag. Därför tänkte jag börja med en månad för att se hur kroppen reagerar och om jag trivs. Jag känner bara att jag vill ha något annat än bara promenader med hundarna för mig själv också. 
Felix och jag har ingen kontakt nu, inte haft på en stund. Jag misstänkte starkt att det skulle bli så efter han var här och ja, det stämde ju. Det stör mig inte alls faktiskt, men helt ärligt hade det nog varit tomt om jag inte hade haft andra att skriva med. Det blir som en vana efter 6 år, haha.

Jag har kollat på ett nytt terrarium åt Gimli. Ett högre. Jag tror han skulle uppskatta det mer då han är trädlevande. Så jag ska nog köpa hem det! 😊 
Han är fortfarande helt osocial men han lever, skiter och äter som han ska.
Det gör även Trassel. Äter och ömsat. Något skit har jag dock inte hittat än. Det kanske ligger under mossan... får kolla det sen... 

Nä, nu ska jag vila och försöka komma på något att göra i helgen. P skulle kommit och kolla film och äta med mig men han har blivit sjuk så det sket sig! Hoppas han blir frisk snabbt så vi kan kolla film. 😊

Random bilder;

/

Lise 🎈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!